Bedrijvenpartners

Dance4Life werkt met partners aan een gezonde toekomst voor jongeren wereldwijd. Wij geloven in duurzame partnerships, waar beide partijen van profiteren en de krachten worden gebundeld.

Als partner van Dance4Life ben je verbonden aan een positief, sterk merk, profiteer je van de exposure die daarbij hoort en heb je toegang tot de jonge doelgroep van Dance4Life. Ook toon je op een unieke en waardevolle manier de sociale betrokkenheid van jouw bedrijf en heb je een ideale relatiemanagementtool in handen, doordat je relaties mee kunt nemen naar Dance4Life evenementen.
Geïnteresseerd in een partnership? Neem contact met Anika de Groot via Anika@dance4life.com, Suzanne van Esser via Suzanne@dance4life.com of (0)20 5216655.

Premium partners

Nationale Postcode Loterij

Sinds 2008 ontvangt Dance4Life jaarlijks €500.000,- van de Nationale Postcode Loterij. Deze samenwerking is per 2017 verlengd met vijf jaar. Tot en met 2022 is Dance4Life verzekerd van structurele steun voor het voortzetten en uitbreiden van haar programma's om samen met jongeren te werken aan een gezonde toekomst. Begin 2015 maakte de Postcode Loterij bovendien bekend Dance4Life met een extra bijdrage van 1,18 miljoen euro te steunen om de strijd aan te gaan met kindhuwelijken in Nepal.

Eveline Aendekerk, directeur Dance4Life: "Het is fantastisch dat de Nationale Postcode Loterij de samenwerking met Dance4Life met vijf jaar verlengt. Deze substantiële bijdrage stelt ons in staat om het programma in de komende jaren verder te ontwikkelen en jaarlijks honderdduizenden jongeren voorlichting te geven. Wij waarderen het vertrouwen van de Nationale Postcode Loterij in Dance4Life en ons werk."

Over de Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen. Inmiddels spelen 2,8 miljoen Nederlanders mee met de loterij. Zij maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen de deelnemers 99 goededoelenorganisaties met de helft van de lotprijs. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 5 miljard euro aan mens en natuur gegeven. UNICEF, Voedselbanken Nederland, het Wereld Natuur Fonds, Amnesty International, Natuurmonumenten, Artsen zonder Grenzen en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.

Sinds 2005 is het format van de Postcode Loterij ook internationaal uitgerold en inmiddels actief in het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Duitsland waar de People’s Postcode Lottery, de Svenska PostkodLotteriet en de Deutsche Postcode Lotterie fondsen werven voor goede doelen. In Nederland werkt de Nationale Postcode Loterij samen met de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij binnen de Goede Doelen Loterijen. Novamedia/ Postcode Loterijen is de op twee na grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld.

De Nationale Postcode Loterij is ook online te volgen:

WebsiteFacebookTwitter

M.A.C. AIDS Fund

Net als Dance4Life gelooft het M.A.C. AIDS Fund in een innovatieve en positieve benadering om de mentaliteit en gedrag van jongeren te veranderen. Daarom steunt het M.A.C. AIDS Fund Dance4Life in haar missie om samen met jongeren te werken aan een wereld zonder aids. Sinds april 2014 is de samenwerking tusen beide partijen officieel. Met de support van het M.A.C. AIDS Fund heeft Dance4Life in 2014 via haar Nederlandse scholenprogramma 10.800 jongeren bereikt en in Zuid-Afrika zelfs 60.000. De samenwerking is in april 2015 verlengd met een jaar. Hiermee kan Dance4Life nog meer jongeren in Nederland en Zuidelijk Afrika voorzien van kennis, zelfvertrouwen en uiteindelijk gezond seksueel gedrag!

Over het M.A.C. AIDS Fund

Het M.A.C. AIDS Fund is in 1994 opgericht om mensen van over de hele wereld te helpen die getroffen zijn door hiv/aids. Een belangrijke focus van de globale strategie is het tegengaan van nieuwe hiv-infecties. Het M.A.C. AIDS Fund richt zich met name op de meest marginale en achtergebleven mensen in de samenleving. In alles wat ze doen staat voorop: iedereen helpen die getroffen is door hiv/aids, ongeacht leeftijd, afkomst of geslacht. Elke cent van de verkoopprijs van de M.A.C. VIVA GLAM lipstick en lipgloss wordt gedoneerd aan het M.A.C. AIDS Fund. Sinds 1994 steunt het M.A.C. AIDS Fund projecten wereldwijd.

Wilde Ganzen

Sinds dit jaar hebben wij een bijzondere samenwerking met Wilde Ganzen. Wilde Ganzen vermeerdert de opgehaalde bedragen van de leerlingen die geld ophalen tijdens Schools4Life. Voor elke euro die een leerling ophaalt, plust Wilde Ganzen daar vijftig cent bij!

Wilde Ganzen werkt samen met mensen uit Nederland die bijdragen aan een betere wereld. Nederlanders die vol passie in ontwikkelingslanden met de lokale bevolking projecten uitvoeren die ter plekke de situatie verbeteren. Wilde Ganzen biedt financiële steun en geeft projectadvies en trekt daarmee haar partners en hun projecten naar een hoger plan. Schools4Life sluit daar mooi op aan; Nederlandse jongeren die in actie komen voor leeftijdsgenoten in Pakistan!

Wilde Ganzen

Main partners

Partners

3V Underwear, Adyen, Bakker & Verkuijl, BNR Nieuwsradio, Demiroz Consultancy, Easyhosting, Emolife, Hide & Seek, INCOTECH Group, SEOshop, The Future Firm, Veilinghuis AAG, WePayPeople!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen