Dance4Life op Wereld Aids Dag

Dance4Life op Wereld Aids Dag

Op 1 december is het Wereld Aids Dag en staat wereldwijd de hiv en aidsproblematiek centraal. Hiv en aids is onder andere door onveilige seks nog steeds een groot issue. En wist je dat onveilige seks de grootste bedreiging is voor jongeren wereldwijd?

Dance4Life heeft het doel dit te veranderen en staat natuurlijk ook stil bij deze dag. Lees hier alles over Dance4Life op Wereld Aids Dag!

M·A·C Aids Fund & Dance4Life & Orange Babies 
Wij vragen op Wereld Aids Dag aandacht voor ons werk samen met onze partner M·A·C Cosmetics. M·A·C Cosmetics verkoopt de VIVA GLAM lipstick waarvan 100% van de opbrengst naar het M·A·C AIDS Fund gaat. Omdat zowel wij als collega organisatie Orange Babies jaarlijks een mooie bijdrage uit dit fonds ontvangen, vieren we onze samenwerking tijdens het 'Let's stick together' event op 1 december van 13:00 - 15:00 uur in De Bijenkorf Amsterdam. Onder andere Dance4Life ambassadeurs Toprak Yalciner en Miss Nederland Nicky Opheij staan dan achter de counter om VIVA GLAMS te verkopen! Iedereen is welkom!

Ambassadeur Anouk Maas bij 5 uur Live
Ter ere van Wereld Aids Dag staat tv-programma '5 uur Live' op RTL 4 in het teken van dit thema. Onze ambassadeur Anouk Maas is deze uitzending hoofdgast en vertelt onder andere over haar werk voor Dance4Life en haar reis naar Kenia in 2015.
5 uur live is op RTL 4 te zien van 17:00 tot 18:00 uur.

Ambassadeur Toprak Yalciner bij Qmusic
Ook Qmusic staat stil bij Wereld Aids Dag en heeft onze ambassadeur Toprak Yalciner uitgenodigd in de studio om te vertellen over haar werk voor Dance4Life. De uitzending is te beluisteren van 17:00 tot 18:00 uur. Tune in en luister mee!

29-11-2017

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen