Friends4Life

Het Friends4Life netwerk is een community met creatieve, nieuwsgierige, ondernemende en bovenal betrokken en leuke mensen, die graag bijdragen aan het werk van Dance4Life.

Deze sociale club van mensen wil graag ‘meer’ betekenen en dat doen ze! Zij zetten hun kennis en netwerk in om samen de Dance4Life doelstellingen te halen. Daarnaast doneren zij ieder jaar minimaal 2.500 euro. Voor Dance4Life is hun bijdrage van onschatbare waarde. Onze friends maken écht het verschil. Wij nemen het woord ‘friend’ dan ook erg letterlijk door de persoonlijke band die we opbouwen. We organiseren meerdere exclusieve events per jaar voor onze Friends4Life.
Wil jij ook het verschil maken in een gezonde toekomst van jongeren en profiteren van een waardevol netwerk van meer dan 75 friends? Laat dan hier je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op:

 Contact
Exclusieve events: je staat op de VIP gastenlijst van unieke evenementen
Experience: ervaar hoe jouw donatie in actie wordt omgezet, bezoek onze projecten in Nederland en het buitenland
Waardevol netwerk: meer dan 75 friends met landelijke en regionale activiteiten
Uitdaging: de kans om je ondernemerschap en creativiteit in te zetten om Dance4Life te helpen

Maak het mee!

Friends4life 2017!

Voor onze friends staan er altijd leuke en interessante events op de planning. We trappen het jaar af met een diner voor alle Friends4Life, waarbij we de impact van het afgelopen jaar delen en plannen maken voor het nieuwe jaar.

Een ander hoogtepunt is ons jaarlijkse Funky Fundraiser. Tijdens dit spectaculaire galafeest vieren we het leven met alle Friends4Life en veilen wij bijzondere items en ervaringen om geld om te halen voor ons werk. 

Ook geven we maximaal 10 friends per jaar de kans om met ons mee te gaan op projectreis naar een land waar lokale jongeren onze Journey4Life volgen. Een unieke kans om echt ons werk en onze impact te kunnen zien!

Don't be a stranger!

Anouk Dekkers

Anouk Dekkers

Functie: Community Manager Friends4Life
Komt uit: Nederland

Ik draag bij aan Dance4Life’s missie door:
Zoeken naar de juiste mensen om ze in een Friend te veranderen en ze te houden 4Life.

Wat ‘kennis, kracht en keuzevrijheid’ voor mij betekent:
Jezelf te kennen, in jezelf geloven en van jezelf houden zodat je compleet jezelf kan zijn!

Mijn motto:
“Believe you can and you're halfway there.”

Wil je meer informatie over dit bijzondere netwerk?

Anouk@Dance4Life.com
020-5216655

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen