Dance4Life organiseert ook in 2018 Dance4Life’s Funky Fundraiser met dit jaar het thema 'Express Yourself'! Op vrijdag 22 juni hebben Friends4Life, belangrijke partners en ambassadeurs en pers exclusief toegang tot een hedendaags sprookje, een dagdroom, een geheime wereld.... in De Hallen Studio's te Amsterdam! 

Waarom de Funky Fundraiser? 
 De risico's van onveilige seks zijn nog steeds een van de grootste en snelstgroeiende bedreigingen voor de gezondheid van jongeren wereldwijd en Dance4Life wil dit veranderen. Dance4Life's Funky Fundraiser heeft het doel zoveel mogelijk geld op te halen voor haar internationale programma en met alle aanwezigen het leven te vieren.

Nog enkele exclusieve tafels te koop
Heb jij interesse om samen met vrienden en/of relaties deze avond bij te wonen en daarmee het ultieme doel van Dance4Life te steunen?
Stuur dan een mailtje naar: Francine@dance4life.comCheck hier het Facebook event!

Afgelopen jaar hebben wij een hele succesvolle editie gehad. Benieuwd naar hoe het er toen aan toe ging? Kijk hier voor wat sfeerfoto’s!

Dresscode 'Express yourself' 
Tijdens de avond geldt de officiële dresscode: Black tie 'with a touch of Madonna’.


Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen