Jaarverslagen

Met trots presenteren wij onze resultaten van 2016. 2016 was onder meer het jaar van de ontwikkeling en ‘soul-searching’. We stelden ons ten doel om onze focus nog scherper te krijgen. Zo hebben we onder met een kritische blik gekeken naar onze Why, ons bestaansrecht in de wereld.

Ook hebben we onze resultaten van de afgelopen 12 jaar tegen het licht gehouden, diepgravend onderzoek gedaan in samenwerking met onder meer de Universiteit van Amsterdam, en ons oor te luisteren tijdens verschillende ‘youth consultations’ in de 17 landen waar we werken. Samen heeft dit geleid tot een nieuwe organisatiestrategie en een nieuw Dance4Life model waarbij Youth Empowerment centraal staat.

Daarnaast hebben we in 2016 wereldwijd wederom duizenden jongeren bereikt. We zij erg trots om te kunnen zeggen dat onze totale bereik sinds de oprichting in 2004 nu meer dan 2,1 miljoen jongeren is!

Tot slot hebben we afgelopen jaar weer samen mogen werken met geweldige partners die het werk van Dance4Life een warm hart toe dragen. Sportievelingen renden voor ons de Dam tot Dam loop of New York Marathon, het populaire Youtube trio Zomaer ging voor ons op reis, en tijdens de Situation Room hielp een team van onze friends4life, met een record aan besparingen in producten, diensten en kennis.
Wil je meer weten over de organisatiestrategie, onze bereikcijfers, of alle andere highlights van het afgelopen jaar? Lees dan meer in ons jaarverslag!

Lees ons volledige jaarverslag 

Lees ons financieel verslag

Jaarverslagen

Jaarrekeningen