National Youth Council


Als echte jongerenorganisatie heeft dance4life in elk land waar we werken een National Youth Council. Onze National Youth Council in Nederland bestaat uit 10 enthousiaste jongeren met een doel: een wereld zonder aids! Op deze pagina vertellen zij wie ze zijn en wat ze doen.Hoi allemaal!

Sinds mei 2014 vormen wij de nieuwe National Youth Council van dance4life. We zijn met z’n tienen en hebben allemaal een specifieke taak. Zo zijn er voorzitters, specialisten, creatievelingen, organisatoren en promotors. We hebben grote, maar ook kleine doelen. Door onze talenten te gebruiken willen wij de naamsbekendheid van dance4life en de National Youth Council vergroten. Daarnaast zitten we vol ideeën voor evenementen, rubrieken en activiteiten. Al deze acties worden gehouden met als doel bij te dragen aan een wereld zonder aids.

Wij staan open voor vragen, opmerkingen en nieuwe ideeën. Daarnaast helpen wij elke dance4life-er die actie wil voeren graag op weg. Je kunt ons altijd bereiken via nyc@dance4life.com. We horen graag van je! Klik op onze foto hieronder als je meer van ons wil weten.

National Youth Council


Vero Nater
voorzitter

Malouke van Nunen
vice-voorzitter

Moreno van der Zon
organisator

Laura van Eijk
creatieveling

Roos Lingbeek
promotor

Jasmine Janissen
creatieveling

Janna Kamphof
promotor

Vera Lubbersen
specialist

Melissa Tuit
organisator

Iris Arts
organisator