New York Marathon

De ultieme droom, die once in a lifetime opportunity, bovenaan je bucket-list: de New York Marathon lopen. Een unieke sportieve uitdaging die jaarlijks vele duizenden renners inspireert het beste uit zichzelf te halen.

De intensieve training en motivatie van je familie en vrienden helpen je naar dat éne hoogtepunt: de finish. Guess what? In 2017 liepen 22 runners de New York Marathon voor Dance4Life en daarmee hielpen ze ons een stukje dichter bij onze droom: een gezonde toekomst voor jongeren wereldwijd. Word jij onze held in 2018?

Meer informatie of aanmelden?
De afstand van een marathon (42,2 km) is voor velen amper in te schatten. Het is dan ook een enorme sportieve prestatie die het team gaat leveren. De renners trekken als groep samen op, worden door het Dance4Life team optimaal begeleid in hun voorbereidingen én tijdens hun onvergetelijke reis naar The Big Apple. Hebben we je al overtuigd?

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen