Nieuws

Who will be Next?! dance4life scholenactie 2017-2018 trapt af met event voor docenten van middelbare scholen

Who will be Next?! dance4life scholenactie 2017-2018 trapt af met  event voor docenten van middelbare scholen

Op woensdag 5 april vond het seminar ‘Who will be Next?!’ plaats in de aanloop naar de dance4life scholenactie, welke tijdens het schooljaar 2017-2018 officieel van start gaat. Docenten en directieleden van middelbare scholen uit het hele land waren uitgenodigd om alles te weten te komen over de inhoud van de dance4life scholenactie en het werk van dance4life. Sprekers als Huub Nelis, auteur van het boek ‘Puberbrein’, namen de aanwezigen mee in de belevingswereld van jongeren. dance4life ambassadeur Erica Terpstra sprak de docenten toe over hun positieve impact op hun leerlingen en ambassadeurs Barry Paf en Anouk Maas namen de presentatie van de dag op zich.
Aan het einde van het event was er gelegenheid om de school direct aan te melden voor de dance4life scholenactie 2017-2018.

Nog enkele plekken vrij voor schooljaar 2017-2018
Er zijn nog enkele plekken vrij voor de dance4life scholenactie 2017-2018. Starten is mogelijk in september 2017 óf januari 2018 met jouw klassen óf zelfs de hele school. Scholen kunnen tot 20 april aangeven of ze interesse hebben.
Klik hier om de aanmelding direct door te geven.  Meer informatie over de scholenactie is hier op te vragen.

De dance4life scholenactie
dance4life organiseert komend schooljaar voor alweer de 12e keer de dance4life scholenactie. De scholenactie maakt middelbare scholieren bewust over de risico’s van onveilige seks en motiveert hen om in actie te komen voor hun leeftijdsgenoten elders ter wereld. Dat is hard nodig: onveilige seks is één van de grootste risico’s van de gezondheid van jongeren. Naast inspirerende gastlessen waar onder andere jongeren uit een ander land hun persoonlijke ervaringen delen over de problematiekin hun land, komen scholieren gezamenlijk in actie om de internationale dance4life voorlichtingsprogramma’s mogelijk te maken. In de vorm van online competities, diverse events met dance4ife ambasadeurs en artiesten worden het ondernemerschap van jongeren én de inzet voor dance4life beloond. 

6 april 2017