Situation Room

Op 11 en 12 december was het zo ver: de jaarlijkse Situation Room! Een etmaal lang hadden een vijftal ondernemers maar één doel voor ogen: zo veel mogelijk besparen voor Dance4Life. En dit was een geweldig succes!

Met behulp van hun netwerk en creativiteit gingen de 5 ondernemers aan de slag met een wensenlijst met het doel zoveel mogelijk aan directe besparingen op te leveren. Geld dat daardoor rechtstreeks naar Dance4Life’s einddoel gaat: de risico's van onveilige seks de wereld uit helpen! 24 uur zaten de ondernemers opgesloten in de Situation Room, dit maal in Hotel Blue te Nijmegen. Via whatsapp, mail, telefoon, en social media mobiliseerden zij hun netwerk om zoveel mogelijk wensen op de 'wish list' van Dance4Life te vervullen. De Situation Room vond dit jaar voor de vijfde keer plaats en draait niet om een donatie in euro´s maar om producten, diensten of kennis.


Klik hier voor de bedank-advertentie in het FD.

Dance4Life's Situation Room 2017 leverde in totaal 502.524 euro aan besparingen voor Dance4Life op!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen