Situation Room

Op 11 en 12 december was het zo ver: de jaarlijkse Situation Room! Een etmaal lang hadden een vijftal ondernemers maar één doel voor ogen: zo veel mogelijk besparen voor Dance4Life. En dit was een geweldig succes!

Met behulp van hun netwerk en creativiteit gingen de 5 ondernemers aan de slag met een wensenlijst met het doel zoveel mogelijk aan directe besparingen op te leveren. Geld dat daardoor rechtstreeks naar Dance4Life’s einddoel gaat: de risico's van onveilige seks de wereld uit helpen! 24 uur zaten de ondernemers opgesloten in de Situation Room, dit maal in Hotel Blue te Nijmegen. Via whatsapp, mail, telefoon, en social media mobiliseerden zij hun netwerk om zoveel mogelijk wensen op de 'wish list' van Dance4Life te vervullen. De Situation Room vond dit jaar voor de vijfde keer plaats en draait niet om een donatie in euro´s maar om producten, diensten of kennis.

Klik hier voor de bedank-advertentie in het FD.

Dance4Life's Situation Room 2017 leverde in totaal 502.524 euro aan besparingen voor Dance4Life op!

De deelnemers van Situation Room 2017

Daniel Frankenhuis

CEO Yvey events and catering

Edwin Ooms

McDonald Franchisenemer

Patrick van Buuren

Brand Director Sanoma

Tjerk Abma

Owner & Tax Consultant Abma Tax & Accounting

Sjoerd Peereboom

Owner De Beleggingsgroep

Dance4Life's Situation Room versus Dance4Life's FundRace
Tegelijkertijd was er op dinsdag 12 december voor de eerste Dance4Life’s FundRace! Tenminste 25 Friends4Life, partners en ambassadeurs van Dance4Life gingen op deze dag van 9:00 -13.00 uur een mega challenge aan. Deelnemers activeerden in 4 uur tijd hun netwerk om zoveel mogelijk sponsors van tenminste 500 euro te werven, met als doel zoveel mogelijk donaties voor Dance4Life op te halen. Er werd maar liefst 89.900 euro opgehaald!